Μάρτηδες

Με πολλή αγάπη επιμεληθήκαμε τα «Μαρτάκια» των μαθητών μας! Η χαρά τους γέμισε τις καρδιές μας. Συναντήθηκαν στην αυλή, αντάλλαξαν τα μαρτάκια τους και οι μεγάλοι βοήθησαν τα μικρά να τα περάσουν στα χεράκια τους.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου τα παιδιά της Στ΄έγραψαν μηνύματα για τα πρωτάκια τους στην εφαρμογή padlet , στο μάθημα της Πληροφορικής.

Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου οι μαθητές της Α’ ετοίμασαν κολάζ για τα εκτάκια τους στο μάθημα των Εικαστικών και ένα ημερολόγιο  για το 2021 στο μάθημα της Αγγλικής γλώσσας.

Μικροί μεγάλοι συναντήθηκαν στην αυλή, είπαν τα νέα τους, αντάλλαξαν μικροδωράκια και ζωγραφιές, κυνηγήθηκαν και έπαιξαν παρέα!

Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου συναντήσαμε με μεγάλη χαρά το Α2 με το Στ2 και το μισό Στ1 στις 5:30-6:30  αλλά και το Α1 με το Στ3 και το άλλο μισό Στ1 στις 6:30-7:30 στο webex δωμάτιο της κυρίας Δήμητρας. Φορέσαμε τα χριστουγεννιάτικά μας και το καλύτερο μας χαμόγελο!

Τα Πρωτάκια έδειξαν τις ζωγραφιές τους και τα Εκτάκια τις κάρτες τους. Αντάλλαξαν ευχές, απάντησαν σε αστείες ερωτήσεις πχ «Θα προτιμούσες να μην έχεις ρεύμα ή νερό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Θα προτιμούσες να ήσουν χορευτής/ρια στο μπαλέτο του Καρυοθραύστη ή να τραγουδούσες σόλο στη γιορτή του σχολείου; Θα προτιμούσες να πήγαινες στο σχολείο με κόκκινη μύτη Ρούντολφ ή με μυτερά αυτιά ξωτικού;»

Στο τέλος τραγούδησαν τα Τρίγωνα κάλαντα.

Ήταν αδιαμφισβήτητα ένα υπέροχο και συγκινητικό κυριακάτικο απόγευμα!