Υιοθεσία 2020

Εκτάκια-Πρωτάκια Υιοθεσία 2020

Για 5η συνεχόμενη χρονιά και παρά τις φετινές αντιξοότητες, καταφέραμε να φέρουμε κοντά τα πρωτάκια με τα εκτάκια μας, μέσα από το θεσμό “Εκτάκια υιοθετούν πρωτάκια”.

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η κλήρωση των ζευγαριών Α’-Στ’. Κάθε εκτάκι τραβούσε ένα χαρτάκι και φώναζε το όνομα του μικρού μαθητή της πρώτης. Τα παιδιά αντάλλαξαν δώρα -προσφορά του υπέροχου συλλόγου γονέων του σχολείου, φωτογραφήθηκαν και γνωρίστηκαν. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και τα παιδιά χάρηκαν πολύ την διαδικασία καθώς πήραν μια ανάσα διαφορετική από την καθημερινότητα του σχολείου. 

Τα εκτάκια πήραν συμβολικά: ένα μολύβι για να γράψουν την δική τους ιστορία, μια καραμέλα για να έχουν γλυκιά ζωή, ένα κέρμα για να έχουν άφθονη τύχη κι ένα αυτοκόλλητο για να επιμένουν στον στόχο τους!

Τα πρωτάκια πήραν μια κασετίνα με μολύβι, ξύστρα, σβήστρα και μια πρωτότυπη σχολική αλφαβήτα με τρυφερά μηνύματα!

Τα δώρα -και φέτος- είναι μια προσφορά του απερχόμενου Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, τα μέλη του οποίου τόσα χρόνια στέκονται πάντα δίπλα μας, αφουγκράζονται τις ανάγκες μας, ακούνε τις προτάσεις μας και ανταποκρίνονται σε αυτές θετικά. Διότι κοινός στόχος όλων μας είναι η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών τους/μας και ένα ακόμη καλύτερο σχολείο.

Για τον απερχόμενο σύλλογο ευχόμαστε να συνεχίσει τόσο δυναμικά -γιατί όχι- και στο γυμνάσιο!

Για το νεοσύστατο σύλλογο ευχόμαστε να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική συνεργασία. Καλή δύναμη στο έργο σας!

Για τους μαθητές μας -μικρούς και μεγάλους- ευχόμαστε αυτή τη χαρά που είδαμε σήμερα στα μάτια τους να την έχουν συντροφιά όλη τη σχολική χρονιά!

Η πρώτη γνωριμία

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έγινε η πρώτη γνωριμία των μαθητών, παρουσία της καθηγήτριας φυσικής αγωγής, κυρίας Βούλας Μπάτζιου. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας, χωρίς να αγγίζονται και φορώντας μάσκες, τα παιδιά έκαναν ένα μεγάλο κύκλο, εναλλάξ εκτάκι-πρωτάκι. Η δραστήρια γυμνάστρια μας ανέλαβε την εξοικείωση των μαθητών των τμημάτων. Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια γνωριμίας, συνεργασίας και εμπιστοσύνης.